Foto:Profimedia

ENGLESKI SAVEZ ISTRAŽUJE BILIĆA! Bivšem izborniku prijeti dodatna kazna

Autor: I.K.

Sudar Slavena Bilića i suca Mikea Deana na poluvremenu utakmice Everton – WBA u engleskom Premiershipu ostat će jedna od preokupacija nekadašnjeg hrvatskog izbornika.

Bilić je nakon subotnjeg poraza s 5:2 u Liverpoolu zasigurno već htio ostaviti za sobom sukob s Deanom zbog kojeg je isključen, no imat će posla s Engleskim nogometnim savezom (FA) koji razmatra moguću dodatnu kaznu.

FA je od hrvatskog trenera na klupi West Broma zatražio očitovanje o verbalnom napadu na suca, za što ima rok do četvrtka.

Bilić je u izjavama nakon utakmice već rekao kako smatra da njegova reakcija nije bila pretjerana, već je samo htio znati zbog čega je Dean isključio njegova igrača Kierana Gibbsa potkraj prvog poluvremena.

Bude li kazne, za Bilića bi to bio treći udar po džepu otkako radi u Engleskoj.

Prije tri godine dok je bio na klupi West Hama dobio je 8.000 funti kazne zbog burnog prosvjeda nakon gola West Broma, svojeg sadašnjeg kluba. Lani je zbog isključenja s klupe WBA u utakmici protiv Derbyja u engleskom Championshipu kažnjen s 2.000 funti.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.