Foto: Tom Dubravec/CROPIX

EMOTIVNI JUNAK VATRENIH: ‘Ma ovo mi je najbolja utakmica u karijeri!’

Autor: Dnevno GIŠ

Hrvatska je večeras odigrala tešku utakmicu protiv neumornih Japanaca, koji su stiskali i trčali svih 12o minuta, čak su i poveli, ali Hrvatska je na kraju pokazala zašto je viceprvak svijeta.

Nakon penala i prolaska Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva prvi je pred novinare izašao Nikola Vlašić, koji je istaknuo odličnu utakmicu Vatrenih.

“Utakmica je po kazala kakva smo ekipa, da se vratimo i dominiramo utakmicom i na kraju tri obranjena penala. Čestitka svima igračima i stožeru”, rekao je na početku Vlašić i otkrio:

“Vježbali smo penale, dominirali smo cijelu utakmicu i na kraju smo pobijedili. Japan me iznenadio i treba im čestitati, pobijedili su i Španjolsku i Njemačku ali mi smo bili bolji i mislim da smo trebali pobijediti i u 90 minuta”, rekao je Vlašić i prognozirao Brazil kao sljedećeg suparnika.

Legenda Liva

Pred kamere je izašao nakon njega i junak penala Dominik Livaković, koji je u našoj pobjedi obranio tri udarca s bijele točke.

“Osjećaj je super zbog ekipe hvala predivnim navijačima. Hvala bogu sve je dobro završilo”, rekao je Dominik pa nastavio:




“Radili su presing od početka jako su spremni, ali odigrali smo 120 teških minuta i mi smo pokazali da smo spremni”, nastavio je Liva i oduševljeno izjavio:

“Super je osjećaj, najdraži trenutak u mojoj karijeri”, rekao je novi heroj Hrvatske Dominik Livaković.

“Pokazali smo karakter i širinu kadra, Japan nije bilo lako probiti, ali došli smo do penala i zasluženo pobijedili”, rekao je Borna Barišić pa nastavio:

“Svi smo tu zbog jednog cilja, a to je uspjeh reprezentacije. U drugom dijelu smo se digli. Idemo se oporaviti i spremni smo za bilo koga u četvrtfinalu. Imamo kvalitetu za dalje”, zaključio je Barišić.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.