foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ ml

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO! DOMAGOJ VIDA NA KORAK OD TRANSFERA KARIJERE!

Autor: Bruno Herljević

Proteklog prijelaznog roka dosta se pisalo o transferu hrvatskog reprezentativca, Domagoja Vide, iz kijevskog Dinama u turski Bešiktaš. Na kraju se transfer ipak nije realizirao, a Vida je ostao u Kijevu gdje mu se pridružio bivši suigrač iz Dinama i reprezentativac Josip Pivarić.

Kako smo uspjeli saznati od ukrajinskih kolega, za Vidu je stigla nova ponuda, odnosno, čak dvije. Domagoj je kako tvrde dobio veoma bogate ponude iz Evertona i Milana, što znači kako bi transfer u Bešiktaš vjerojatno otpao.

Ukrajinci nam kažu kako Vida ima svega deset dana da odluči hoće li prihvatiti ponude.

Inače, Kijev neće dobiti odštetu jer Vidi istječe ugovor 31. prosinca 2017. godine i od zime je slobodan igrač. Ljetos su mogli zaraditi otprilike polovicu njegove vrijednosti, a Vida vrijedi oko devet milijuna eura, ali nisu se uspjeli dogovoriti s Turcima. No, Vida jest, on je potpisao predugovor s Turcima i zapravo su pregovori s Milanom i Evertonom, sada veliko izenenađenje.

Vida je vjerojatno pobudio interes ostalih klubova svojim sjajnim nastupima za reprezentaciju koja je u nedjelju izborila nastup na Svjetskom prvenstvu. Za sada još nije poznato koliko Talijani i Englezi nude Vidi niti na koliko sezona ga žele potpisati.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.