Photo: Igor Kralj/PIXSELL

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO DETALJE! Dinamo prodaje jedinog Vatrenog, skupa zamjena stiže iz Rijeke!

Autor: Bruno Herljević

Ovih se dana puno priča po hrvatskim nogometnim kuloarima. Transfer-rok uskoro počinje, a čini se da će ljeto biti izrazito aktivno, i to na relaciji Zagreb – Rijeka. Prije nekoliko dana pisali smo o mogućem interesu Dinama za talentirani riječki tandem Lepinjica – Bušnja, vrijednom gotovo deset milijuna eura, no u pozadini se kuha još jedna priča.

Naime, iz izvora bliskog klubu s Rujevice doznajemo kako je zasad najveću ponudu za trećeg vratara hrvatske nogometne reprezentacije i junaka utakmice Kupa Hrvatske Simona Slugu poslao baš Dinamo.

Za Slugu su se dosad zanimali brojni strani klubovi, uključujući i Udinese, Sheffield, Norwich, Nice, Hertha, Torino, ali svote nisu prelazile dva do dva i pol milijuna eura. Doznajemo da Dinamo za Slugu nudi čak tri milijuna eura plus još 20 posto od sljedeće prodaje, što je svojevrstan model po kojem šef Rijeke Damir Mišković i dogovara transfere.

Ujedno, to bi gotovo sigurno značilo odlazak vratara Dinama i drugog vratara reprezentacije, Dominika Livakovića. Činjenica je da je Livaković je “prerastao” Prvu HNL i interes za njim je velik, a kako je imao sjajnu sezonu s “modrima” i u domaćem natjecanju i na europskoj sceni, te ga je nedavno pohvalio i Iker Casillas, klima je gotovo idealna da mladi vratar potraži sredinu možda i u nekoj od “liga petice”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.