Photo: Igor Kralj/PIXSELL

E ZATO JE DALIĆ VELIKI IZBORNIK I ČOVJEK! Pogledajte što je napravio za Ćiru i njegove Vatrene!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva slavila protiv Engleske i izborila je povijesno finale u kojem ih čeka teška utakmica s moćnom Francuskom. Sraz je na rasporedu u nedjelju u 17 sati, a Dalić je uoči te utakmice uputio nevjerojatnu poruku svojem bivšem mentoru Ćiri i njegovim Vatrenima.

Zanimljivo, Hrvatska će se po prvi put nakon 14 godina sresti s Francuskom u službenoj utakmici, prošli put je bilo 2:2 na Euru 2004. godine, a prije toga igrali su u onom polufinalu 1998. godine kada su ih ‘tricolori’ izbacili golovima Thurama.

Ćirine Vatrene tada su izbacili Francuzi s 2:1, a Dalić je odlučio pružiti im priliku da gledaju nove Vatrene kako igraju za naslov prvaka.

“Poštujemo ih, ali poštujemo i sebe i znamo da smo jaki i da možemo biti prvaci. Moji igrači mene guraju, oni su jači od mene u glavi. Rakitić je imao temperaturu, Suba, Lovren i Vrsaljko problema, ali nitko neće van. Svi me gledaju i govore ‘ne mene, mogu'”, rekao je to Dalić pa pozvao cijelu generaiju brončanih 1998. u Rusiju.

“Čujem se sa Ćirom, htio bih da dođe. Ma neka svi oni dođu u Rusiju”, rekao je odlučno Dalić u javljanju za Novu TV.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.