Džeko potpisao s Manchester Cityjem na 4,5 godine!

Autor: hina

Džeko je prošle sezone bio najbolji strijelac njemačkog prvenstva sa 22 pogotka, a u prvom je dijelu ove sezone postigao 10 golova za Wolfsburg.

Napadač nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko (24) potpisao je ugovor s engleskim prvoligašem Manchester City, te bi trebao nositi dres toga kluba u sljedeće četiri i pol godine.

Iz najbogatijeg svjetskog kluba nisu objavili visinu odštete koju su morali platiti Džekinu bivšem klubu Wolfsburgu, no britanski mediji špekuliraju iznosom od 30 milijuna funti.

Džeko je prošle sezone bio najbolji strijelac njemačkog prvenstva sa 22 pogotka, a u prvom je dijelu ove sezone postigao 10 golova za Wolfsburg.

– Od prošloga sam ljeta bio u pregovorima s Manchester Cityjem, ali Wolfsburg me sve dosada nije želio prodati – rekao je Džeko.

Manchester City se trenutačno nalazi na drugom mjestu ljestvice Premier lige s dva boda manje i dvije utakmice više od vodećeg Manchester Uniteda, a manager Cityja Roberto Mancini bio je u potrazi za novim napadačem koji bi se najbolje dopunjavao s Carlosom Tevezom s obzirom da se Emmanuel Adebayor i Roque Santa Cruz nisu uspjeli nametnuti u toj ulozi.

– City se bori za prvo mjesto u Premier ligi i to je upravo ono što želim – dodao je Džeko.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.