Dvadeset milijuna eura?! Za te novce idu igrači koji ne mogu Luki ni čistiti kopačke!

Autor: hina

'Želim biti potpuno jasan, kao što sam bio i dosada. Niti jedan od naših ključnih igrača neće biti prodan ovoga ljeta. Gradimo momčad koja će u budućnosti konstantno igrati na najvišoj razini, te je zadržavanje kvalitetnih igrača krucijalno u toj nakani', objasnio je predsjednik Tottenhama, Daniel Levy.

Predsjednik engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Daniel Levy je u sužbenom priopćenju objavjenom na klupskoj internetskoj stranici (www.tottenhamhotspur.com) u subotu objavio kako nema ni pod koju cijenu ovoga ljeta prodati jednog od najboljih igrača svoga kluba, hrvatskog reprezentativca Luku Modrića usprkos interesu najbogatijih klubova Premier lige, poglavito Chelseaja.

– Želim biti potpuno jasan, kao što sam bio i dosada. Niti jedan od naših ključnih igrača neće biti prodan ovoga ljeta. Gradimo momčad koja će u budućnosti konstantno igrati na najvišoj razini, te je zadržavanje kvalitetnih igrača krucijalno u toj nakani. Kada je riječ o Luki Modriću, nismo ga spremni prodati ni po kojoj cijeni, kako Chelseaju tako i bilo kojem drugom klubu. Svoje smo stajalište u vezi ovog pitanja Chelseaju dali na znanje u pisanom obliku. Oni su to odlučili zanemariti i potom javno iznijeti svoju ponudu. Kako bih izbjegao bilo kakvu dvojbu, dozvolite mi da ponovim kako nećemo ulaziti ni u kakve pregovore u vezi Luke s niti jednim klubom. Odsad ovaj slučaj smatramo zatvorenim – stoji u Levyjevu priopćenju.

Predsjednik Tottenhama je reagirao priopćenjem nakon što je Modrić, koji službeno od kluba nije zatražio transfer, za britanski tabloid ‘Daily Mail’ izjavio kako bi želio napustiti Tottenham, ali i ostati u Londonu.

Luka Modrić: Ja se želim boriti za trofeje

– Chelsea je veliki klub s ambicioznim vlasnikom. Tamo igraju odlični igrači koji imaju ambicije boriti se za naslov prvaka Engleske i osvajanje Lige prvaka. Želio bih napustiti Tottenham u prijateljskim odnosima, tamo sam proveo lijepe trenutke, ali sada je pravo vrijeme da potražim novi klub. Ne radi se o novcu, već o ambicioznosti. Kada sam dolazio u Englesku, sanjao sam o osvajanju trofeja, a to je i dalje moj cilj. Tottenham je veliki klub s dobrim igračima i dobrim managerom, ali ja se želim boriti za trofeje. S predsjednikom Levyjem sam se, prilikom potpisivanja posljednjeg ugovora, dogovorio kako će razmotriti svaku ponudu za mene koja dođe – rekao je Modrić za ‘Daily Mail’.

Modrić je u Tottenham stigao prije tri godine iz zagrebačkog Dinama za 16.5 milijuna funti, a ugovor sa sadašnjim klubom ga veže do ljeta 2016. godine.




Chelsea je za Modrića ponudio 22 milijuna eura što je manager Tottenhama Harry Redknapp ocijenio ‘smiješnim’.

– Za tolike se novce prodaju igrači koji nisu dostojni niti čistiti Lukine kopačke – rekao je Redknapp.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.