Duško Jaramaz/Pixsell (ilustracija

DVA BRATA SRBINA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Ne smatraju se krivim za tuču u kojoj je teško ozlijeđen par

Autor: G.I.Š.

Ognjen Vranješ, trenutni nogometaš AEK-a i bivši reprezentativac BiH, negirao je krivicu na sudu u Banja Luci za učešće u tuči i nanošenje povreda Dušanu Komljenoviću i njegovoj djevojci Anji Trtić.

Podsjetimo, Ognjen i njegov brat, kapetan FK Boraca Stojan Vranješ, optuženi su za nanošenje povreda u tuči, koja se dogodila 20. lipnju centru Banja Luke.

Ovo je drugo ročište koje je zakazano za Ognjena Vranješa pošto nije mogao biti na prvom zbog obveza u klubu. Na prvom ročištu njegov brat Stojan nije priznao krivnju za sporni događaj, a isto tako se na ovom ročištu izjasnio i Ognjen.

Svjedok slučaja

Odvjetnik braće Vranješ poziva se na svjedoka tučnjave:

“Tijekom istrage, muškarac koji je bio s njim, priznao je da je i on sudjelovao u tuči, ali se on nije našao na optuženičkoj klupi. Zbog toga će vjerojatno biti saslušan kao svjedok”, pojasnio je odvjetnik Vukajlović.

Odvjetnik je ponovio kako se sukob nije desio onako kako je napisano u optužnici, te da će se to dokazati na suđenju.




Sporna optužnica

“Ovdje je prvenstveno na meti obitelj Vranješ zbog toga što su oni poznati i što su profesionalni nogometaši, pa oštećeni u tom vide nadu da izvuku što veću imovinsku korist. Iza svega stoji da se izvuče što veća korist “, rekao je Vukajlović.

Prema njegovim riječima, sporno je i kako je djevojka zadobila povrede.




“U optužnici je navedeno i kako je djevojka zadobile neke povrede kada je pala niz stepenice, ali je sigurno ni Ognjen ni Stojan nisu gurnuli. To ćemo sve dokazati tijekom suđenja”, istaknuo je Vukajlović.

Teške ozljede

Prema optužnici koju je podiglo Okružno javnom tužiteljstvo u Banjaluci, braća Vranješ su 20. lipnja prošle godine oko 1.50 sati napali Dušana Komljenovića i njegovu djevojku Anju Trtić, u objektu robne kuće “Boska“.

Po optužnici Ognjen Vranješ fizički napao Komljenovića i Trtić, koji su se nalazili na vrhu pokretnih stepenica, a nakon izlaska iz kafića “Agape”. “Ognjen je Komljenovića udario šakom u glavu, u predjelu lica, i tako mu izbio dva zuba, a tada je Trtić krenula prema Ognjenu, ali ju je on odgurnuo od sebe. Ona je zatim pala niz pokretne stepenice i otkotrljala se do prvog kata, te je zadobila hematom na lijevoj strani prsnog koša i slomila je sedmo i osmo rebro”, piše u optužnici te se dalje navodi:

“Ognjen je zatim sišao niz iste stepenice i ponovo fizički napao oštećenog Komljenovića, a u napadu mu se tada pridružio i Stojan Vranješ”.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.