DUGOTRAJNI OPORAVAK: Hrvatski reprezentativac operirao križne ligamente

Autor: Andrija Kačić Karlin

FIRENCA, 15. ožujka 2019. (Hina) – Talijanski nogometni prvoligaš Fiorentina objavio je kako se hrvatski reprezentativni napadač Marko Pjaca u petak u Rimu podvrgnuo operaciji križnih ligamenata lijevog koljena te kako je ona protekla u najboljem redu.

Pjaca se ozlijedio prije tjedan dana na jednom od treninga “viola”.

Već od subote naš će 23-godišnji napadač krenuti s oporavkom.

Pjaca je još uvijek pod ugovorom s talijanskim prvakom Juventusom, a ovu je sezonu na posudbi u Fiorentini.

Za Pjacu je ovo druga teška ozljeda koljena u karijeri, u ožujku 2017. godine su mu u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Ta je ozljeda uvelike unazadila njegovu karijeru, u ljeto 2016. godine Pjaca je prešao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura. No, nakon ozljede u Estoniji uslijedile su posudbe u Schalke 04 i Fiorentinu, ali niti u tim klubovima naš se napadač nije uspio nametnuti kao neupitni član udarne postave

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.