Drogba: Gledamo prema Svjetskom prvenstvu, sa mnom ili bez mene

Autor: Totalsport

Pogledajte najboljih pet golova četvrtfinala Afričkog kupa nacija.

Kapetan bjelokošćanske nogometne reprezentacije, Didier Drogba (34), ni u najnovijem, očito svom posljednjem pokušaju nije uspio osvojiti naslov na Afričkom kupu nacija, što će mu ostati neostvareni san.

Ovoga puta je 'slonove' već u četvrtfinalu savladala Nigerija 2-1 i izbacila ih iz natjecanja. Bila je to već peta uzastopna afrička kontinentalna smotra na koju su 'slonovi' dolazili sa statusom favorita, ali Drogba nije uspio 'zlatnu generaciju' odvesti do titule.

– Gotovo je za mene (s Afričkim kupom, op.a.). Sad gledamo prema Svjetskom prvenstvu, sa mnom ili bez mene – kratko je nakon poraza od Nigerije komentirao Drogba, koji je prošle godine u finalu Afričkog kupa nacija protiv Zambije propustio realizirati udarac s bijele točke u raspucavanju penala.

Trofej je Bjelokošćanina izmicao od 1992. godine, a prethodno su na posljednja četiri izdanja afričke smotre poraženi u finalima.

– Preuzimam odgovornost. Imali smo prilike iskontrolirati utakmicu, ali nedostajalno nam je jednostavnosti u organizaciji igre – komentirao je bjelokošćanski izbornik Sabri Lamouchi.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.