Drogba dobio dvije utakmice kazne u Ligi Prvaka

Autor: hina

Napadaču Obale Bjelokosti produljena je i uvjetna kazna do 2013. godine, a koju je dobio zbog vrijeđanja norveškog suca Ovreboa, nakon što je njegov klub ispao u prošlogodišnjem polufinalu Lige prvaka od kasnijeg pobjednika Barcelone.

Napadač Chelseaja i reprezentativac Obale Bjelokosti Didier Drogba kažnjen je s dvije utakmice zabrane nastupa u europskim kupovima zbog crvenog kartona kojega je dobio tijekom uzvratnog dvoboja osmine finala Lige prvaka protiv Intera.

Usto, Drogbi je produljena uvjetna kazna do 2013. godine zbog agresivnog ponašanja prema sucu nakon što je Chelsea prošle sezone ispao iz Lige prvaka protiv Barcelone.

Drogba je prvotno dobio uvjetnu kaznu od dvije godine zbog verbalnog napada na norveškog suca Ovreboa, a nakon crvenog kartona protiv Intera ta je kazna udvostručena.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.