Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DRAMA U HRVATSKOM PRVOLIGAŠU! Igrači ne treniraju, javio se strani suvlasnik…

Autor: I.K.

Šibenik je proteklog vikenda u dobroj predstavi na Šubićevcu pružio jak otpor Dinamu u porazu s 2:1, a nakon tog izdanja kojim su zabrinuli hrvatske prvake, u prvom planu je nešto sasvim drugo. Stigla je priča koja je puno ružnija za Šibenčane, čak i ako rezultatski za njih nije završilo po željama protiv zagrebačkih Plavih.

Umjesto priprema za nastavak prvenstva, s nedjeljnom utakmicom protiv Lokomotive u Zagrebu, igrači Šibenika su danas poslijepodne izbjegli zakazani trening, a razlog su financijski problemi i kašnjenje plaća.

Momčad je izgubila strpljenje, traži svoj novac, a u tom nezadovoljstvu ‘na meti’ su kolumbijski suvlasnici kluba.

Jedan od suvlasnika nije znao

Priču o propuštenom treningu Šibenikove momčadi donijele su Sportske novosti, koje su ranije približile i nezadovoljstvo igrača prvoligaša sa Šubićevca.

SN donose i komentar suvlasnika Francisca Cardone na ovu situaciju, uz njegove riječi da nije znao za potez igrača koji bi se opisati kao upozorenje za klub. Cardona je kazao da nije čuo za štrajk prvotimaca, a ako je do toga došlo, kazao je da je riječ o odluci igrača.

Priznao da ima problema, ali…

Kolumbijski suvlasnik šibenskog prvoligaša dodao je da su se dogodili nepredviđeni problemi koji su doveli do zastoja s isplatom igračima, no smatra da ova loša priča neće trajati dugo.

Cardona je najavio rješenje problema i financijsku stabilizaciju kluba, a nakon što se to obavi, obećao je da više neće biti priče poput one koja je danas stigla sa Šubićevca.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.