Dragu Gabrića počeli buditi iz umjetne kome

Autor: K.K.

Drago čuje i malo reagira, ali je i dalje u duboko nesvjesnom stanju. Stanje je ipak puno svjetlije nego prije dva dana, izjavio je doktor Hajduka i hrvatske reprezentacije, Jurica Rakić.

Prema neslužbenim informacijama, liječnici KBC-a Split započeli su danas oko 13 sati buđenje teško stradalog nogometaša Drage Gabrića iz umjetno inducirane kome. Bivšeg igrača Hajduka i hrvatskog reprezentativca pokušati će skinuti s respiratora, a njegova reakcija biti će ključna za daljnji oporavak. Očekuje se da će buđenje iz kome traje oko 18 sati.

– Drago čuje i malo reagira, ali je i dalje u duboko nesvjesnom stanju. Stanje je ipak puno svjetlije nego prije dva dana, izjavio je doktor Hajduka i hrvatske reprezentacije, Jurica Rakić.

Nesretno stradalog nogometaša danas su u KBC Split posjetili izbornik Slaven Bilić, tajnik HNS-a Zorislav Srebrić te ostatak reprezentativaca, a sinoć su u posjeti bili članovi obitelji i prijatelji. Liječnici tvrde kako su pregledi magnetskom rezonancom i CT pokazali da Gabrić nema ozbiljnijeg oštećenja mozga, što je svakako ohrabrujuća vijest.

Gabrića su također posjetili i suigrač iz Trabzonspora Hrvoje Čale zajedno s liječnikom turskog kluba dr. Hakanom, a podršku mu je dao i Ivan Perišić.

FOTO: S Gabrićem u molitvama reprezentativci u Splitu skidaju dugogodišnje prokletstvo

FOTO: Bilić: Gruzijce napadamo od prve minute! Drago nam je najveći motiv




Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.