Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

DOZNAJEMO ZANIMLJIVE DETALJE! Dinamo otima Rijeci najboljeg igrača, ali cijena će biti ogromna!

Autor: Bruno Herljević

Donosimo senzacionalnu vijest. Zagrebački Dinamo krenuo je u ‘lov’ na najboljeg igrača Rijeke, Brazilca Hebera. Ponajbolji igrač Rijeke i svakako jedan od najboljih u HNL-u već je dugo na meti Dinama, točnije još od prošle zime kada su počele stizati prve ponude.

Međutim, Rijeka neće tako lako prodati najboljeg igrača. Da, prodat će ga i to se ne dovodi u pitanje, ali doznajemo iz izvora bliskog klubu ne ispod cijene od sedam milijuna eura.

Rijeci bi ova cifra dobro došla, ali kako doznajemo iz istog izvora, dolazi u opciju i zamjena za nekoliko igrača plus manja odšteta. U tom bi slučaju Dinamo prepustio Rijeci vjerojatno dvojicu i nadoplatio znatno manju svotu od tražene.

Bivši prvak s Rujevice ove sezone ne igra Europsku ligu što je znatno osiromašilo budžet, kako novcem od UEFA-e tako i činjenicom da im igračima baš i ne rastu cijene, a Heber je trenutno najskuplji u momčadi i jedini je na kojem se može zaraditi ozbiljan novac.

Heber bi na Maksimir trebao doći već u siječnji 2019. godine, baš kao što je Gavranović, a neslužbeno doznajemo kako je kontakata između klubova ipak bilo.

Brazilac prema Transfermarktu vrijedi oko 3.5 milijuna eura, a ugovorom je vezan za Rijeku do ljeta 2020. godine. Heber je lani proglašen najboljim igračem Prve HNL, zabio je 16 golova i bio je drugo strijelac lige.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.