Photo: HNK Rijeka

DOZNAJEMO! RIJEKA PRODALA NAJBOLJEG IGRAČA! Donosimo detalje transfera – pala zanimljiva odšteta!

Autor: Bruno Herljević

Prlazak ponajboljeg igrača Rijeke, Brazilca Hebera u New York City već je gotovo završena stvar. Ofenzivac je nakon utakmice Rijeke i Osijeka prošlog vikenda otišao prema Manchesteru gdje je obavio liječnički pregled i sada čeka službenu potvrdu.

O transferu brazilskog igrača pisao je i New York Post.

“Napadač iz Hrvatske mogao bi riješiti sve probleme New York Cityja koji pravog golgetera nema od odlaska Davida Ville. Heber je s Rijekom igrao Europsku ligu i kvalifikacija za Ligu prvaka, najbolji strijelac je momčadi već dvije sezone. On je izrazito motoričan golgeter koji može igrati i na lijevom krilu”, piše New York Post.

NYC je inače bratski klub Manchester Cityja, a u Heberu vide spas za očajnu sezonu. David Villa im je otišao u prosincu i od tada su problemima, a rješenje su pronašli u Rijeci.

Doznajemo kako bi za Hebera NYC trebao izdvojiti tri milijuna eura plus još milijun kroz bonuse, a igrač bi trebao zarađivati oko milijun dolara godišnje.

Heber je u Rijeci ostavio sjajan dojam, u dvije i pol godine zabio je 27 golova i još 13 namjestio, ali je odigrao 52 utakmice i dosta je vremena bio izvan pogona zbog ozljeda.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.