Domenech: Na Svjetsko prvenstvo vodim samo zdrave

Autor: hina

Francuski izbornik želi izbjeći ponavljanje situacije koja se dogodila na Euru 2008. kada je Patrick Vieira, unatoč ozljedi, uvršten na popis reprezentativaca, ali na kraju nije odigrao niti jednu utakmicu.

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech objavio je u petak da igrači koji ne budu potpuno zaliječeni do 18. svibnja neće putovati na SP u Južnoj Africi.

Naime, 18. svibnja reprezentacija ide na visinske pripreme u Tignes u francuskim Alpama.

U najtežoj situaciji je stoper Arsenala William Gallas za kojeg je ostatak klupske sezone izgubljen zbog ozljede potkoljenice. No, postoje šanse da se oporavi do 18. svibnja.

Domenech želi izbjeći ponavljanje situacije koja se dogodila na Euru 2008. kada je Patrick Vieira unatoč ozljedi uvršten na popis reprezentativaca, ali na kraju nije odigrao niti jednu utakmicu zbog ozljede butnog mišića.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.