Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

DOK DINAMO SLAVI, ON ZABIJA: Plakao je kada je odlazio iz Zagreba, a sada oduševio u Francuskoj

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dinamo je sinoć s 4:1 slavio protiv Hajduka, a gotovo isti učinak ostvario je novi francuski prvoligaš, Clermont. Oni su s 4.2 pobjedom protiv Reimsa ušli u novu sezonu.

Naravno, Clermont bi nam bio potpuno nezanimljiv da u njemu ne igra bivši Dinamov napadač Komnen Andrić. On je bio igrač susreta s 2 gola i tako na sjajan način se predstavio Francuskoj.

Nekadašnji modri devet ovo ljeto napustio je Maksimir i potpisao za Clermont u transferu vrijednom milijun eura. Andrić je s velikom tugom napuštao Zagreb:

Prvi Srbin

‘Ne znaš kome je bilo teže na oproštaju. Skupilo se desetak igrača, sjeli smo malo i evocirali uspomene. Meni knedla u grlu, njima nije lako. To su ti trenuci koje pamtiš cijeli život. I dokaz da ostavljaš nešto iza sebe.’ rekao je popularni ‘Baka’ za Germanijak kad je odlazio.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Clermont Foot 63 (@clermontfoot)

U Dinamo je došao kao prvi Srbin poslije rata i postao miljenik navijača zbog svog truda za sveti dres. Posebno će se pamtiti njegov gol protiv Rapida.




‘Dižem se u avionu prema Francuskoj, gledam Sljeme, tražim stadion i kada sam ga vidio krene nostalgija. Razmišljam si; džabe pare, džabe sve. Majstore, aj ti okreni avion i spusti me u Zagreb, vrati me kod mojih.’ rekao je pri odlasku emotivni Andrić koji se očito dobro prilagodio.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.