Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMOVCIMA I NAVIJAČIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI! Pogledajte što je trener Benfice izjavio nakon utakmice

Autor: HINA/B.H.

Nakon što je Benfica izborila plasman u četvrtfinale Europske lige, Bruno Lage nije skidao osmijeh s lica.

Nakon dva uzastopna loša rezultata, poraza u Zagrebu i remija u prvenstvu, pritisak javnosti je bio ogroman i treći neuspjeh dodatno bi pokvario atmosferu u klubu. Sada je sve opet savršeno.

“Dobro smo igrali u svim segmentima utakmice i bili smo bolji, a neke igrače smo uspjeli odmoriti,” kazao je strateg Benfice dodavši: “Igrali smo brzo, imali smo dobar protok lopte i htjeli smo natjerati Dinamo da se brani.”

Benficin strateg je naglasio kako su željeli napraviti prevagu na sredini terena.

“Željeli smo imati što veći posjed i zbog toga smo radili presing. Nakon što smo napravili izmjene to je bolje funkcioniralo,” poručio je Lage.

Golove za Benficu zabili su Jonas (71), Ferro (94) i Grimaldo (105).

“Dinamo se veći dio susreta branio, što je i normalno jer je imao pozitivan rezultat iz prve utakmice. U prvom poluvremenu nismo bili najbolji, no u nastavku smo odigrali odlično,” kazao je strijelac drugog gola.




“Za nas je najvažnije bilo proći dalje,” dodao je Ferro kojem je to bio treći gol za Benficu ove sezone pri čemu prvi u europskim natjecanjima.

“Bio je to za mene poseban pogodak. No, nije moj gol najvažniji, bitnije je pomoći momčadi i jedino je važno da smo prošli u četvrtfinale,” kazao je.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.