Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

DINAMOV ŠPANJOLAC U BROJNIM KOMBINACIJAMA: ‘Pa on valjda danas vrijedi 300 milijuna, svi znaju za njega!’

Autor: Dnevno.hr

Ne prestaju se nizati hvalospjevi na račun ovosezonske igre Dinama u Europi. Konačno je dosanjano europsko proljeće, mada ga je nekoliko dana prije njegovog kalendarskog početka izbrisala Benfica. Portugalci su pobjedom od 3:0 nakon produžetka na lisabonskom stadionu Luz prošli u četvrtfinale Europske lige. Ipak, Modri nisu razočarali i iza sebe su ostavili dobar trag.

On je uostalom Hrvatskoj donio dva mjesta u Ligi prvaka od sezone 2020/21, nešto što nismo imali već dvadeset godina.

Tada se igrači nisu prodavali ovako skupo kao danas. A danas je Dani Olmo, ponajbolji igrač iz sastava Nenada Bjelice vrijedniji nego ikad prije. Nagađa se da bi se u Dinamu vrlo lako mogao srušiti rekord po pitanju odštete za jedan izlazni transfer.

Nekada se Olma vezivalo uz bok najboljim svjetskim mladim igračima. Mbappe, De Ligt, Vinicius… Staje li Dani u tu kategoriju i danas?

“Sasvim sigurno da. Mada, morate priznati pa reći da Mbappe danas vrijedi 300 milijuna eura. Taj je osvojio Svjetsko prvenstvo, nedostaje mu još samo malo do potpune nogometne besmrtnosti, a tek mu je 20 godina”, rekao je Andy Bara, jedan od Olmovih menadžera za 24 sata.

“Teško je sada pričati o njegovom potencijalnom transferu, nitko se posljednjih (tje)dana nije bavio tim pričama, svi su bili fokusirani samo na europske predstave Dinama. A vjerujem kako je Dani tu još jednom potvrdio visoku razinu kvalitete, na europskoj sceni nanizao nekoliko jako dobrih utakmica.”

Znači, oko njegovog transfera još ništa nije sigurno?




“Za sve potencijalne priče o transferu sada je ipak predaleko. Sve je otvoreno, vjerujem kako će se priče o Olmovom odlasku zakuhati tijekom svibnja ili lipnja. Do tada će Dani biti potpuno posvećen Dinamu.”

Bara je priznao kako je vrlo lako moguće da se sruši rekord za najunosniji transfer u povijesti HNL-a.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.