Dinamo teškom mukom i konačnim rezultatom 5-4 prošao Koper

Autor: hina

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u 3. pretkolo Lige prvaka usprkos visokom 0-3 (0-1) porazu u uzvratnom dvoboju 2. pretkola od slovenskog prvaka Luke Koper.

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u 3. pretkolo Lige prvaka usprkos visokom 0-3 (0-1) porazu u uzvratnom dvoboju 2. pretkola od slovenskog prvaka Luke Koper koji se igrao u Novoj Gorici. No, kako je prva utakmica prije tjedan dana u Zagrebu završila pobjedom Dinama od 5-1, naš je prvak prošao dalje ukupnim rezultatom 5-4.

Pogotke za Luku Koper postigli su Handanagić (11), Guberac (54) i Brulc (79-11m).

Dinamo je u završnici utakmice minimalnu prednost branio s desetoricom igrača jer je u 77. minuti zbog prekršaja za 11-erac isključen kapetan Bišćan.

Pred 2.500 gledatelja sudio je Banti iz Italije.

Suparnik Dinama u 3. pretkolu bit će prvak Moldavije Šerif iz Tiraspola koji je u 2. pretkolu izbacio Dinamo iz Tirane. Prva utakmica igrat će se sljedećeg tjedna u Moldaviji, a uzvrat je za dva tjedna u Zagrebu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.