Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

DINAMO ODABRAO TRENERA: Velike vijesti s Maksimira, ‘naš gard uvijek mora biti pobjednički!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Dinamo je u pripremama za novu sezonu skinuo s dnevnog reda glavnu nepoznanicu. Ante Čačić i dalje će biti trener zagrebačkih Plavih, objavio je klub, a ostanak je dogovoren uz potpis na godinu dana, s mogućnošću produljenja ugovora za dodatnu sezonu.

Po objavi ostanka na klupi, Čačić je istaknuo iznimnu čast, veselje i zadovoljstvo što je došlo do dogovora kojim nastavlja s poslom na Maksimiru.

‘Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar, i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama’, bile su Čačićeve riječi po dogovoru s Plavima.

‘Nastavljamo u istom smjeru’

Po objavi ostanka na Dinamovoj klupi, na kojoj je u završnici sezone vodio momčad do naslova prvaka, Čačić je istaknuo da je cilj nastaviti u istom smjeru. Na tom putu, 68-godišnji trener koji ostaje u Dinamu nada se i nastavku podrške navijača koji su, po njegovim riječima, bili posebna snaga u nedavno završenom prvenstvu.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Konkurenti ostali u čekaonici

Poslije objave Dinamove odluke, nekadašnji hrvatski izbornik nastavit će s poslom na Maksimiru, s novim izazovima koji tijekom ljeta dolaze na početku nove sezone u domaćim natjecanjima i u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Dinamo će prvu domaću utakmicu imati u Superkupu protiv Hajduka, 9. srpnja na Maksimiru, a prve europske utakmice igrat će u drugom pretkolu Lige prvaka, s prvim susretom 19. ili 20. srpnja i uzvratom tjedan dana nakon toga.

Čačić je u priči o odabiru trenera zagrebačkih Plavih dobio prednost pred konkurentima, u trolistu u kojem su u prvom planu bili i Goran Tomić i slovenski stručnjak Darko Milanič.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.