Photo: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO NE ČEKA! Henriqueza ‘otpravili’, ali pojačanje godine stiže odmah na početku priprema

Autor: Željka Orešković

Direktor Tomislav Svetina potvrdio je da su transferi finalizirani

Dinamo u četvrtak 4. siječnja kreće sa zimskim pripremama. Tada, ali i dan kasnije, u petak, su na rasporedu liječnički pregledi i testiranja na Kineziološkom fakultetu. Nogometaši će biti raspoređeni u nekoliko skupina, a svi će odraditi treninge.

Vodeća momčad HNL-a prvi zajednički trening odradit će u subotu 6. siječnja, a već dan kasnije kreću na pripreme u Rovinj. Osim ovih uobičajenih aktivnosti, pred Dinamom je velika promjena, koju je najavio direktor Tomislav Svetina.

 

“Mario Gavranović dolazi prvog dana Dinamovih priprema!”, kazao je Svetina.

Najveće Dinamovo pojačanje stiže odmah, što znači da uigrava od samog početka. Time je sada i službeno potvrđen dolazak dosadašnjeg Rijekinog napadača.

“Kad su odlasci u pitanju, zasad je jedino riješen onaj Angela Henriqueza, a vjerojatno je da će i Domagoj Antolić riješiti svoj transfer. Nema drugih vijesti na tu temu. Ima upita za neke naše igrače, ali još uvijek ništa konkretno. Isto tako, ništa konkretno nema ni oko dolazaka. Jedini siguran u ovom trenu je Gavranović”, rekao je Svetina za Sportske.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.