Photo by Michael Regan/Getty Images

DINAMO NAŠAO VRATARA: Umjesto Livakovića trener Bjelica želi prvog vratara Bosne i Hercegovine

Autor: Andrija Kačić Karlin

Sad nema nikakve sumnje, vratar Dominik Livaković napustiti će uskoro Dinamo i preseliti u Montpellier. Pritom će srušiti klupski rekord i visinom odštete postati najskuplji vratar u povijesti zagrebačkog kluba. Čestitamo. Montpellier dovodi hrvatskog reprezentativca za devet milijuna eura- K tome, dio novca od odštete za Livakovića Dinamo planira preusmjeriti na dovođenje Ibrahima Šehića- taj se čuvar mreže dopao Dinamovom treeru Nenadu Bjelici.

Inače, Šehić je vratar turskog Erzurumspora kojeg želi napustiti nakon što je ispao u drugu ligu. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je branio 22 utakmice, a dolaskom Roberta Prosinečkog na poziciji izbornika promoviran je u prvog vratara čak i ispred Asmira Begovića. Šehić, navodno, ima i nekoliko ponuda turskih prvoligaša. Karijeru je počeo u Željezničaru gdje je kao kapetan vodio momčad do dvostruke krune. Kasnije je branio u turskom Mersinu i azerbajdžanskom Qarabagu. Dinamo bi mu bio s nastupima u Europskoj ligi prvi izazov.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.