Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

DINAMO MU ‘SREDIO’ OTKAZ, A SAD GA ČEKA TRANSFER IZ SNOVA: Veliki posao se sprema, u pitanju su milijuni

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Puno novaca, velike najave i dolazak velikog broja igrača, a na klupi legenda kluba Xavi. Sve je na samom početku izgledalo idealno za navijače Barcelone. Oni malo objektivni odmah su mogli vidjeti da momčad ima puno mana.

Poraz od Reala i gotovo sigurno ispadanje iz Lige prvaka ozbiljno su zatresli stolicu Xavija. Prema navodima španjolskih medija zamjena je već spremna.

Radi se o Tomas Tuchelu, njemački stručnjak nedavno je dobio otkaz na klupi Chelsea nakon što je izgubio od Dinama. Tuchel je kao i Xavi potrošio dosta novaca i rekonstruirao ekipu, ali Englezi imaju nešto manje strpljenja nego Španjolci.

Drži ga status

Mnogi smatraju da bi Xavi davno bio bivši da nije tolika legenda kluba te ima veliki kredit kod klupskih čelnika, ali očito on postaje sve manji. Klub je u velikim financijskim problemima, a rezultati nisu ništa bolji.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Xavi Hernández (@xavi)

U svojoj je karijeri ovaj 49-godišnjak vodio drugu momčad Augsburga, Mainz, Borussiju Dortmund i PSG prije nego li je početkom 2021. zamijenio je na klupi Chelsea, gle čuda klupsku legendu Lamparda, te je iste godine odveo na krov Europe.




Tuchel je ovo ljeto htio dovesti Koundea i Raphinu, ali zanimljivo obojica su završili u redovima Barcelone. Možda Tuchel ipak dobije priliku da ih trenira.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.