DINAMO JE OSIGURAO PROLJEĆE U EUROPI, NO BJELICA ŽELI VIŠE: Protiv Cityja u Zagrebu po pobjedu!

Autor: Josip Valjan - Harambašić

Dinamo je visokom pobjedom protiv Atalante teoretski osigurao najmanje treće mjesto u C skupini Lige prvaka. Teško je i graniči sa znanstvenom fantastikom u ovome trenutku zamisliti splet okolnosti koji bi Dinamo gurnuo na posljednje mjesto skupine, mnogo bi se loših stvari moralo poklopiti. O njima nećemo razmišljati, a kamoli se upustiti u analizu jedne krajnje negativne alternativne stvarnosti.

Umjesto toga, krenimo od premise da je Dinamo u izravnom dvoboju s Atalantom osigurao najmanje treće mjesto u svojoj skupini, koje jamči nastavak natjecanja u Europskoj ligi, no može li bolje i od toga? Trener Modrih misli da može. S javnosti je podijelio mišljenje u podcastu Sportskih novosti.

“Želimo u Ligi prvaka napraviti nešto po čemu će nas pamtiti, a to je da opet igramo proljeće u Europi, ali ovaj put u LIGI PRVAKA! Mi tek imamo tri boda, a s tim imate minimalne šanse da prođete dalje”, otkrio je ciljeve Modrih Nenad Bjelica, pa se osvrnuo na listopad i utakmicu u Manchesteru.

“Oni su među prva tri favorita za osvajanje Lige prvaka, ali mi tamo idemo potpuno neopterećeni. Nitko od nas ništa ne očekuje, jedino mi vjerujemo da možemo do pobjede!”

Potom je naznačio vrijeme i mjesto utakmice koja bi mogla biti odlučujuća u ostvarenju nauma o proljeću u Ligi prvaka.

“City nam dolazi u zadnjem kolu, dotad će vjerojatno osigurati prvo mjesto, prije i poslije toga imaju derbije u Premiershipu. Dobro, i Guardiolina B momčad je bolja od Dinama”, izletjelo je Bjelici, ali možemo se nadati. 

Eto, dok se Guradiola okrenuo Dinamu tek nakon pobjede Modrih protiv Atalante, Bjelica već razmišlja o rasporedu nebeskoplavih u Premiershipu.




PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Dnevno Sport (@dnevno_sport) on

Autor:Josip Valjan - Harambašić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.