Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO IH IZBACIO IZ LIGE PRVAKA, A ONI SPREMILI OSVETU! Krznaru uzimaju važnog pojedinca!

Autor: F.F

Dinamo se s Legijom iz Varšave sastao u sklopu kvalifikacija za Ligu prvaka. Hrvatski prvak bio je bolji od Poljaka, a čini se da u Legiji pripremili ‘osvetu’ za Dinamo.

Naime, Lirim Kastrati mogo bi biti posljednji igrač koji napušta Maksimir ovog ljeta. Legia je ozbiljno zagrizla, a u Poljskoj prijelazni rok traje još i danas te su u mogućnosti dovesti krilnog napadača.

Dinamo za Kastratija traži milijun i pol eura, a poljski mediji tvrde kako Legia ne namjerava odustati od kosovskog reprezentativca.

Još jedan odlazak

Informaciju o odlasku 22-godišnjeg ofenzivca potvrdio je i sportski novinar Arlind Sadiku, koji tvrdi da je Kastrati pred potpisom za Poljake. Isti izvor tvrdi da su se klubovi već sve dogovorili, a da je sada sve na Kastratiju, koji navodno želi otići u Poljsku.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kastrati je u Dinamo stigao u veljači 2020. godine, a nakon što je ostao na posudbi u Lokomotivi do kraja sezone, stigao je na Maksimir. Za hrvatskog prvaka je debitirao 16. kolovoza iste godine, a od tad je skupio 51 nastup, postigao pet pogodaka i namjestio ih devet.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.