Dinamo doveo napadača iz Manchester Uniteda

Autor: hina

Nedavno je Dinamo iz nogometne škole Barcelone doveo jednog od najboljih mladih igrača svijeta 16-godišnjeg Danija Olma.

Zagrebački Dinamo je doveo pojačanje iz Manchester Uniteda, na posudbu je došao 20-godišnji čileanski napadač Angelo Henriquez, a “modri” imaju mogućnost otkupa njegovog ugovora, objavljeno je danas na internetskom portalu Dinama.
“Sretan sam svojim dolaskom u Dinamo s kojim želim napraviti dobre stvari. Imam puno motiva i želim se dokazati, a vjerujem da je Dinamo odličan klub za to. Pred klubom su uskoro bitne utakmice u Europi i želim pomoći kako bi ušli u skupinu Europske lige, a onda tamo napraviti pravi rezultat”, izjavio je Angelo Henríquez.

On je u Manchester United stigao 2012. godine za pet milijuna eura iz Universidad de Čilea gdje je zabio 15 golova, a istaknuo se i igrama u dresu mlade reprezentacije Čilea. Potom je nekoliko mjeseci nosio dres Wigana s kojim je osvojio FA kup, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Zaragozi. Za A reprezentacije Čilea skupio je tri nastupa i zabio dva pogotka.

“Vjerujemo da se radi o pravom pojačanju i napadaču koji će dodatno dignuti kvalitetu u toj fazi igre. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti njegov dolazak u Dinamo i to je velika stvar za nas, ali i naš nogomet. Ovakvim transferima se diže rejting našem klubu, cijeloj ligi te općenito hrvatskom nogometu”, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Nedavno je Dinamo iz nogometne škole Barcelone doveo jednog od najboljih mladih igrača svijeta 16-godišnjeg Danija Olma.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.