stock

DIEGO SIMEONE NAKON RUŠENJA LIVERPOOLA: ‘Ovo je noć koja se nikad neće zaboraviti!’

Autor: Andrija Kačić Karlin

Šlager večeri Lige prvaka u utorak bio je dvoboj madridskog Atletica i Liverpoola. Trener Atletica Diego Simeone učinio je ono što mnogi nisu prije, a neće ni poslije njega. Uzeo je “skalp” Liverpoolu. Poslije utakmice je govorio_

“Upravo ovakvu utakmicu sam očekivao. Bilo mi je bitno da dobro otvorimo susret, to smo i napravili, a nakon toga smo odigrali u svom stilu. Čak smo imali nekoliko prilika povećati prednost. Osam godina sam u Atleticu i nikad nisam vidio ovakvu atmosferu. Bilo je fenomenalno. Ovo nije naša najveća noć, najveće su one kad se osvajaju trofeji. Međutim, postoje noći koje se nikad ne zaboravljaju, a ovo je jedna od tih. Dođe najbolja momčad na svijetu i ti pobijediš, to su utakmice koje želiš igrat”i!

Juergen Klopp, trener Liverpoola svjestan je da protiv ovako goropadnog Atletica neće biti lako niti u uzvratu:

“Izgubili smo, ali imali smo 70 posto posjeda lopte i dobro smo se nosili s visokim pritiskom Atletica, problem je samo što nismo bili dovoljno konkretni u zadnjoj trećini, nismo stvorili dovoljno čistih prilika. Ipak, zadovoljan sam, naime imali smo sličnih utakmica u kojima nam na kraju pala koncentracija na našoj polovici i onda bi još primili drugi gol, ali to se ovdje nije dogodilo. Drugo poluvrijeme igra se na našem stadionu i Atletico će osjetiti pritisak. Sad smo ih “osjetili” i to će nam svakako pomoći za tri tjedna. Još nešto, možda sam očekivao više nogometa, ali razumijem ih, vode 1-0 , znaju da nisu u najboljem trenutku i najboljoj formi i onda brane taj rezultat, posve to razumijem. No samo je 1-0, ne 5:0, tako da možemo puno u uzvratu. Ne kažem da će biti lako, naprotiv, vjerojatno će im se vratiti Joao Felix, no možemo to pred svojom publikom”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.