Di Maria traži povećanje plaće u Realu

Autor: Totalsport

Želja mu je, tvrdi Marca, da dođe do 3.5 milijuna eura godišnje zarade, što znači da bi mu se plaća praktički udvostručila, a samim time i izjednačila s onom koju ima njegov sunarodnjak Gonzalo Higuain.

Sjajne igre ove sezone ohrabrile su argentinskog nogometaša Angela di Mariju (23) da od čelnika Real Madrida zatraži povećanje plaće, piše Marca…

Di Maria trenutno, prema ugovoru koji vrijedi do 2016. godine, zarađuje 1.8 milijuna eura godišnje. Želja mu je, tvrdi Marca, da dođe do 3.5 milijuna eura godišnje zarade, što znači da bi mu se plaća praktički udvostručila, a samim time i izjednačila s onom koju ima njegov sunarodnjak Gonzalo Higuain. Trajanje ugovora se eventualnim povećanjem primanje ne bi promijenilo.

Argentinski krilni nogometaš je među slabije plaćenim igračima iz udarne postave. Cristaino Ronaldo i Kaka, primjerice, zarađuju 11 milijuna eura godišnje.

Di Maria je u 14 ovosezonskih utakmica u španjolskoj Primeri zabio četiri pogotka i 14 puta asistirao.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.