Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

DETALJ IZ GRADSKOG VRTA KOJI JE MNOGIMA PROMAKNUO: ‘Nisam vidio je li Bjelica odgurnuo našeg igrača ili ne’

Autor: Matija Majdak

Jedno dobro poluvrijeme nije bilo dovoljno Osijeku da iznenadi Basel u Gradskom vrtu, te su se porazom 1:2 oprostili od Europske lige u drugom pretkolu.

Trener gostiju, legendarni Ciriaco Sforza, nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

‘U prvom dijelu smo odlično igrali, u drugom pali. Nisam zadovoljan igrom svoje momčadi. Osijek je jaka, trkački moćna momčad, ali zasluženo smo pobijedili’, istaknuo je Sforza pa dodao:

‘Tek smo na početku sezone, momčad ima novog trenera. Dečki nisu imali skoro nimalo odmora. Prije 17 dana igrali smo finale Kupa, odmorili se samo četiri, pet dana, a Cabral je tek prije tri dana počeo trenirati.’

U drugom poluvremenu vidjeli smo nekoliko spornih situacija u kojima je španjolski sudac José Luis Munuera Montero presudio u korist Švicara. Za emotivnog Nenada Bjelicu bilo je to previše pa se u samoj završnici verbalno obračunao s igračem i trenerom Basela zbog čega je dobio žuti karton.

‘Nemam problema s Bjelicom. Htio sam samo smiriti situaciju, nisam vidio je li odgurnuo našeg igrača ili ne, vidio sam da mu je dobacio nešto na španjolskom.’

Osvrnuo se Sforza i na Osijek.




‘Tehnički su vrlo dobra momčad, atletski moćna. Mislim da bi u švicarskoj ligi bili između četvrtog i sedmog mjesta.’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.