Screenshot/Instagram/DaniOlmo

DANI OLMO ODUŠEVIO U SLAVONIJI: Opet iskazao ljubav Hrvatskoj, družio se s posebnom obitelji

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Dani Olmo, španjolski reprezentativac i nekadašnji igrač Dinama, već je niz puta izrazio svoju ljubav prema Hrvatskoj, zemlji u kojoj je u dresu zagrebačkih Plavih rastao kao igrač. Danas član RB Leipziga, 24-godišnji Španjolac vratio se Hrvatskoj i ovog ljeta, na posebno druženje s kojeg se danas javio iz Slavonije.

Olmo je na svojem profilu na Instagramu objavom otkrio da je došao u Sibinj, u blizini Slavonskog Broda. Ondje je bio u društvu posebne obitelji, one koju je okupila akcija Common Goal, na druženju s djecom na kojem je rekvizit bila lopta, no bilo je tu i dijeljenja autograma – i pogleda nekadašnjeg dinamovca na dječje crteže koji su ga dočekali.

Španjolski reprezentativac koji voli Zagreb i Hrvatsku je, tako, razveselio mališane na sličan način kao što je to Luka Modrić napravio družeći se s malim Zadranima i Zadrankama.

‘Poseban dan…’

‘Poseban dan s Common Goal obitelji’, napisao je Olmo u svojoj objavi, uz fotografije i videe iz Sibinja. Dodao je da je doživio nevjerojatno i lijepo iskustvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dani Olmo (@daniolmo7)




Uskoro novi izazovi

Dok traje ljetna stanka, Olmo uživa u predahu prije nego će ponovno biti s klupskim suigračima, između ostalog, i s hrvatskim reprezentativcem Joškom Gvardiolom, koji je i dalje član RB Leipziga unatoč zanimanju drugih klubova. Nova sezona u njemačkoj 1. Bundesligi počinje 5. kolovoza, a Olmo i Gvardiol će sa suigračima imati posla i u Europi, s novim nastupom u Ligi prvaka.

Za dvojicu nekadašnjih igrača Dinama uskoro neće biti puno vremena za opuštanje izvan terena – na način na koji je Olmo doživio družeći se s djecom u Slavoniji.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.