Dani Alves odbrusio Mourinhu: Zavist je gadna stvar

Autor: Totalsport

Moje je mišljenje nešto drugačije. Da biste odigrali tih nekoliko malih utakmica kako ih on naziva morate osvojiti Ligu prvaka. To smo i učinili i sretni smo zbog toga. Zavist je gadna stvar, "bocnuo" je trenera "kraljevskog kluba" Brazilac.

Obrambeni nogometaš Barcelone, Brazilac Dani Alves, izjavio je da je njegova momčad najbolja na svijetu, te da im trener Real Madrida, Jose Mourinho, na tome zavidi…

Ovakva izjava proizašla je nakon Mourinhove konstatacije da Barcelonino osvajanje Klupskog svjetskog prvenstva nije ništa više osim nekoliko pobjeda u malim utakmicama. Dani Alves mu nije ostao dužan.

– Mourinho je osoba koja igra svoju ulogu i umanjuje tuđe uspjehe. Jedina stvar koja ima neku vrijednost su njegove pobjede. To je njegova osobnost i mi to poštujemo – rekao je Alves za službenu klupsku stranicu.

– Moje je mišljenje nešto drugačije. Da biste odigrali tih nekoliko malih utakmica kako ih on naziva morate osvojiti Ligu prvaka. To smo i učinili i sretni smo zbog toga. Zavist je gadna stvar – “bocnuo” je trenera “kraljevskog kluba” Brazilac.

– Ne zamaramo se Real Madridom jer se ne osjećamo kao podređeni u usporedbi s njima. A kada je tako, onda vas kritike ni najmanje “ne diraju”. Jedino mene osobno malo smeta konstantno umanjivanje naših uspjeha. Uvijek postoji zašto ili ali. To je jedina stvar koju ne razumijem, ali isto tako mi je jasno da je to rat koji se ne može dobiti. Mi ćemo nastaviti igrati punim kapacitetom i otežavati posao svim suparnicima – zaključio je Dani Alves.

Barcelona će u novu godinu ući sa zaostatkom za Real Madridom od tri boda što se nije dogodilo otkako je trener Josep Guardiola zasjeo na klupu Katalonaca 2008. godine.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.