Foto: YouTube/Screenshot

DAMIR BURIĆ ŠOLTA DOČEKAN ZVIŽDUCIMA: “Mene priče o otkazu samo motiviraju, navikao sam na to”!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hajdukov trener Damir Burić Šolta trudio se nakon 3-2 pobjede protiv Osijeka ostati pribran, nije želio svojim ponaša njem otkriti “kako je spasio glavu na klupi Hajduka”. Nakon dramatične utakmice je pričao:

“Zar ne, danas smo vidjeli utakmicu koja je krenula tako da smo mi bili malo sputani? A kad smo skinuli torbu s leđa, bilo nam je puno lakše. Bilo je puno tempa, puno prilika, ali nismo dali dovoljno golova da privedemo utakmicu mirno kraju. Da smo prvo poluvrijeme okončali 3-0, bilo bi gotovo, ovako, dobivamo gol iz zaleđa, taj gol nas poremeti, drugo poluvrijeme se malo pogubimo… Ali pokazali smo karakter i moral, odigrali utakmicu u kojoj smo zasluženo pobijedili. Momcima još jednom čestitke, pokazali su da su dobri, da su pravi, idemo dalje”.

O činjenici da su ga na početku utakmice dočekali zvižduci s tribina….

“Ja sam u ovom poslu dugo, i mene ovo motivira. Bio sam već puno puta u važnim utakmicama, i mene to samo jača. Imam svoj način i sistem rada, ja sam vam tvrda stijena”.

O naznakama svoje smjene tek veli:

“Ništa se nije promijenilo. Meni je samo jako važno da momčad funkcionira, da želi, da su karakterni…, oni mogu najbolje ocijeniti moj rad. Ali neke stvari se moraju posložiti. Danas je opet bilo puno toga protiv nas. Mi smo stvarno fokusirani na naše mini cikluse, na svakog sljedećeg protivnika, ja se samo nadam da će mi svi igrači s reprezentativne pauze doći na vrijeme. I Dinamo ima isto taj problem, ali oni su puno iskusniji”.

O seriji ostavki u Hajduku Burić će:




“Dogodilo se iznenada, nisam imao informacije o tome. Nogomet je brz, događaju se takve stvari, nikad ne znaš koga može strefiti. Eto, ja želim Lukši Jakobušiću svako dobro i sreću u poslu, Saši želim da brzo nađe novi angažman… Mi se moramo fokusirati na ono što nas čeka, a čeka nas brutalan raspored. Važno je da smo mi konkurenta koji je na našem nivou kvalitetom ostavili iza nas”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.