Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

DALIĆEVO IZNENAĐENJE ZA ENGLEZE: Ovakvu izmjenu u veznom redu nisu očekivali

Autor: Željka Orešković

Taman kada su se Englezi poveselili zbog izostanka Ivana Rakitića, Dalić im je zapaprio i od prve minute u igru ubacuje mladog Nikolu Vlašića, koji briljira u CSKA.

Vatreni možda nisu jaki u svim segmentima, ali u veznom redu svakako jesu. Mnogi su zazivali Matea Kovačića, bilo je onih koji su željeli i Milana Badelja, ali hrvatski izbornik odlučio je šokirati i igrati na faktor iznenađenja te je odabrao Nikolu Vlašića.

Mladi veznjak moskovskog CSKA trenutno je u formi karijere i igra bajkovitu sezonu. Toliko mu dobro ide da je momentalno postao stalni pripadnik prve postave u nacionalnom prvenstvu i Ligi prvaka.

Vlašić je u igru ušao i posljednjih pola sata protiv Španjolaca na Maksimiru i čini se da je opravdao Dalićeva očekivanja, koji ga je smjestio u sredinu, do Modrića i Brozovića.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.