Photo: Igor Kralj/PIXSELL

DALIĆ UVODI BITNU IZMJENU U SASTAVU: Ovo je postava s kojom Vatreni jurišaju na Francuze

Autor: Željka Orešković

Vatreni u nedjelju u 17 sati igraju finale Svjetskog prvenstva protiv Francuza, izbornik je jutros na presici progovorio o tome:

“Sutra je finale SP-a, igrači znaju što je to. Jedna stvar me veseli, a to je što će naši igrači reći ako nisu spremni. Znaju koliki je ulog, ali ako neće moći dati sve od sebe, oni će to nama na sastanku reći”, kazao je izbornik.

Trening je u petak propustilo čak pet igrača – Ivan Perišić, Ivan Strinić, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren i Danijel Subašić. Najozbiljnije je s Perišćem, ali on će biti spreman za Francuze. Ostala četvorica nisu trenirala čisto iz predostrožnosti.

Dalić će ipak uvesti jednu izmjenu u sastav za finale. Na lijevoj strani obrane će Ivana Strinića zamijeniti Josipom Pivarićem.

Ako ne bude većih problema ni s jednim igrače, početna postava za finale trebala bi biti: Subašić, Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić, Brozović, Rakitić, Rebić, Modrić, Perišić, Mandžukić.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.