Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DALIĆ ODLUČIO KOGA ZOVE UMJESTO OZLIJEĐENOG KOVE! Jedan od najvećih talenata dobit će novu priliku!

Autor: F.F

Užasna vijest za Vatrene danas je stigla iz Londona. Na treningu Chelseaja ozlijedio se Mateo Kovačić i njegov nastup za reprezentaciju u studenom sada je pod znakom upitnika.

Trener Chelseaja Thomas Tuchel potvrdio je da Matea neće biti nekoliko tjedana zbog ozljede zadnje lože, a Dalić i njegov stožer odmah su reagirali.

HNS je pak otkrio kako se izbornik čuo s Kovačićem i da situacija možda i nije tako loša kako se mislilo na prvu.

Postoji šansa da će igrati

“Izbornik Zlatko Dalić razgovarao je s Kovačićem, a liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije u kontaktu je s liječnicima Chelseaja te će pratit razvoj Kovačićeve ozljede. Ovisno o razvoju oporavka, bit će poznato hoće li Mateo biti spreman za odlučujuće kvalifikacijske utakmice za SP u Kataru u studenom”, objavio je HNS i dao nadu da će Kova igrati u odlučujućim utakmicama.


No, izbornik Dalić je u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio koga vidi kao zamjenu ako Mateo neće biti na raspolaganju:




“To je velik udarac za nas. Ja se još uvijek nadam da će to biti bolje i da će se prije oporaviti, ali ništa nećemo forsirati. Zvat ćemo Luku Sučića ako Kovačić ne bude mogao, ali onda moramo nešto mijenjati u taktici”, rekao je Dalić.


Pred Hrvatskom su dvije odlučujuće utakmice za plasman u Katar sljedeće godine; 11. studenog idu na Maltu, a potom slijedi najvažnija utakmica kvalifikacije, ona protiv Rusije 14. studenog u Splitu.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.