Foto: Tom Dubravec / CROPIX

DALIĆ NAKON PRESPAVANE NOĆI: ‘Kod nas se uvijek vrte sumnje oko svih nas’

Autor: Dnevno GIŠ

Nakon prespavane noći i slijeganja utisaka poslije velike pobjede u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Japana na penale, izbornik Zlatko Dalić dao je izjavu za HRT u kojoj je još jednom svima čestitao.

“Još jednom moram čestitati našim igračima, imali smo tešku utakmicu, izborili smo osam najboljih na svijetu, zasluženo, samo mogu pohvaliti dečke, nadam se da će tako biti i dalje”, rekao je Dalić pa ponovno pohvalio junaka Livakovića:

“Drago mi je zbog njega da nas je jučer izvukao i spasio te obranio tri penala. Kod nas se uvijek vrte sumnje oko svih nas, ali Dominik je na najbolji mogući način opravdao svoju kvalitetu. Drago mi je zbog toga. Njega je to malo mučilo i sputavalo, ali nadam se da je jučerašnja utakmica oslobodila svega”, napomenuo je izbornik.

Moćni Brazil




Nakon što smo apsolvirali Japan u četvrtfinalu dolazi nam Brazil, o kojem Dalić ima samo riječi hvale.

“Brazil je sigurno najmoćnija reprezentacija na ovom SP-u, kad vidite njihov sastav i kvalitetu. Zaista su najbolji, tu je i 50 tisuća navijača iz Brazila. Sjajna su i moćna reprezentacija s kojom je teško igrat”, rekao je izbornik o sljedećem suparniku i nadodao:

“Ne znaš što je gore, ako se otvoriš, onda te kazne kontrom, a ako se povučeš, ubiju te s posjedom. Neće biti lako, ali ni oni ne trpe dugi posjed protivničke reprezentacije. Moramo se dobro spremiti”, zaključio je Zlatko Dalić.




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.