Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

DA ČUJEMO VAS GLAS: Kome više vjerujete, Dinamu ili Rijeci?

Autor: Matija Majdak

Dinamo i Rijeka saznali su danas na ždrijebu u Nyonu protivnike u skupinama Europske lige. Dok su Plavi dobili dva zvučna imena i skupina djeluje itekako prolazna, to se ne može reći za Rijeku koju čekaju tri izrazito teška protivnika.

Dinamo je smješten u skupinu K zajedno s moskovskim CSKA-om, nizozemskim Feyenoordom te austrijskim Wolfsbergerom.

Kao favoriti te skupine nameće se ruska momčad predvođena Nikolom Vlašićem i Kristijanom Bistrovićem, no nema sumnje da se Plavi mogu s njima čak ‘potući’ za prvo mjesto, ako naravno budu pravi.

Rijeka baš nije imala sreće u ždrijebu, jer teško da su mogli zamisliti težu skupine od ove s Napolijem, Real Sociedadom i AZ Alkmaarom.

Na Rujevici se sigurno nadaju da mogu poremetiti planove teškim protivnicima, a vrijeme će pokazati mogu li se ugurati u borbu za prva dva mjesta koja nose proljeće u Europi.

Koje mjesto će Dinamo zauzeti u skupini K Europske Lige?

Koje mjesto će Rijeka zauzeti u skupini F Europske Lige?

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.