FOTO: Screenshot/ HNK Hajduk

ČUDNOVATA MIXED-ZONA! Kad će Hajduk prvakom postati i što se događa s Petkovićem? Sve smo saznali…

Autor: Dnevno.hr

Svašta se dalo čuti pod maksimirskim jugom nakon završetka utakmice posljednjeg kola HNL-a između Dinama i Hajduka. Veliki derbi završen je pobjedom domaćih od 3:1, a brojni su se akteri tog dvoboja odlučili stati pred mikrofone i kamere predstavnika medija.

Trener Hajduka Siniša Oreščanin i kad je četvrti na kraju sezone mora odgovarati na pitanje hoće li on biti taj koji će (sljedeće sezone) podignuti trofej koji je ostao u Zagrebu?

“Na to vam ne mogu odgovoriti. Moramo vidjeti kako će se stvari odvijati u prijelaznom roku. Očekuje nas osjetljiv prijelazni rok. Nemamo platežnu moć kao neki klubovi. Igrače dugo skautiramo i moramo tu biti pametni”, rekao je Oreščanin.

Dobro, a što misli o ovoj utakmici?

“Mislim da možemo biti zadovoljni ovim što smo izvukli. Nakon onog što smo zatekli, mislim da smo odradili dobar posao. Današnja utakmica bila je test za ono što nas čeka dalje. Ova utakmica bila je četvrto pretkolo Europske lige po kvaliteti”, reći će.

Njegov kolega Nenad Bjelica vrlo je jasan. Ponosno će završiti sezonu…

“Ma, nemam riječi kojima bih opisao našu sreću i koliko volim ove dečke. Bila je sjajna sezona, na kraju i pobjeda nad Hajdukom za naše navijače. Petković nije suspendiran, nego ga nisam vidio s dovoljnom energijom za ovu utakmicu i zato nije bio u kadru.”




Podsjetimo, Petković je izostavljen iz zapisnika za utakmicu zbog kašnjenja na klupsko slikanje.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.