FOTO: Profimedia

CIFRE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Procurilo koliko godišnje zarađuju najplaćeniji nogometaši!

Autor: Hina

Argentinski nogometaš Lionel Messi na prvom je mjestu liste najplaćenijih nogometaša u 2020. godini koju objavljuje američki časopis Forbes.

Prema procjeni Forbesa, godišnja zarada nogometaša Barcelone iznosi 126 milijuna dolara, a drugo je mjesto zauzeo nogometaš Juventusa Portugalac Cristiano Ronaldo sa 117 milijuna dolara godišnje.

Na trećoj poziciji je Brazilac Neymar iz PSG-a čiji su prihodi u ovoj godini procijenjeni na 96 milijuna dolara, a slijedi ga suigrač Kylian Mbappe (42 milijuna).

Peto mjesto zauzeo je Egipćanin Mohamed Salah iz Liverpoola (37 milijuna, a među 10 najplaćenijih nogometaša su još Paul Pogba iz Manchester Uniteda (34), Antoine Griezmann iz Barcelone (33), Gareth Bale iz Real Madrida (29), Robert Lewandowski iz minhenskog Bayerna (28) i David de Gea iz Manchester Uniteda (27).

(FOTO) OPET NAS JE POČASTILA FOTKOM BEZ IJEDNE KRPICE: Objava oduševila i bivšeg Vatrenog!




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.