Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

‘ČESTITKE’ IZ HNS-a ZA RIJEKU I HAJDUK: Na Poljud i Rujevicu stigle kazne

Autor: Matija Majdak

Disciplinski sudac 1. i 2. HNL Alan Klakočer odlučio je o novim kaznama za utakmice 8. kola 1. HNL te 10. kola 2. HNL.

Hajduk i Rijeka kažnjeni su s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača.

Torcida je na utakmici Hajduk – Šibenik od 72. do 75. minuti upalili nekoliko pirotehničkih sredstava koja su izgorjela na tribini, a Armada je u 62. minuti utakmice Rijeka – Varaždin na središnjem dijelu sjeverne tribine zapalila dvije baklje koje su se ugasile.

Varaždin je kažnjen je s 5.000 kuna zbog pet javnih opomena i jedne opomene na klupi na utakmici Rijeka – Varaždin.

Lazar Vujanić (Sesvete), Ivan Ćubelić (Hajduk II), Josip Čikvar, Matija Mišić (BSK), Petar Šimunić (Kustošija) i Bruno Čovo (Međimurje), isključeni zbog dviju javnih opomena, kažnjeni su jednom utakmicom neigranja, baš kao i Hrvoje Ćubić, koji je isključen zbog onemogućavanja suparnika u izglednoj prilici za postizanje pogotka igranjem rukom van kaznenog prostora.

Dubrava Tim kabel kažnjena je s 2.000 kuna zbog šest javnih opomena na utakmici protiv Sesveta, dok su gosti kažnjeni su s 2.000 kuna zbog tri javne opomene, jednog isključenja, jedne opomene na klupi i jednog udaljavanja s klupe.

Hrvatski dragovoljac kažnjen je s 2.000 kuna zbog četiri javne opomene i jedne opomene na klupi na utakmici protiv BSK-a, dok su gosti kažnjeni s 2.000 kuna zbog tri javne opomene, dva isključenja i jedne opomene na klupi na utakmici.




Inter iz Zaprešića kažnjen s 2.000 kuna zbog četiri javne opomene i jedne opomene na klupi na gostovanju kod Međimurja.

Igor Štrok (Sesvete, trener vratara) zbog isključenja (vrijeđanje suca) na utakmici Cibalia – Sesvete kažnjen je s tri utakmice obnašanja dužnosti i novčanom kaznom od 1.000 kuna.

Damir Milinović (Orijent 1919, glavni trener) zbog isključenja (neprimjereno ponašanje, odgoda nastavka igre suparnika zadržavanjem i bacanjem lopte) kažnjen je novčanom kaznom od 2.000 kuna.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.