Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Češki igrači zahvalili hrvatskim huliganima: ‘Hrvati su bili šokirani i zato smo im zabili!’

Autor: I.Knežević

'Nakon prekida su izgubili ritam i dopustili nama da se vratimo u utakmicu, što smo mi odlično iskoristili.'

Ne treba biti genije i zaključiti da je jedan od razloga (osim izlaska Modrića iz igre) što su Česi sustigli prednost Hrvatske divljanje hrvatskih huligana, koji su poremetili koncentraciju našim igračima. Svjesni su toga i reprezentativci Češke…

“Iskreno, onaj prekid zbog hrvatskih huligana nama je dobro došao, ta nam je pauza pomogla, kazao je vratar Češke Petr Čech nakon susreta pa dodao:

“Hrvatska je bila bolja i kontrolirala susret, a nakon prekida su izgubili ritam i dopustili nama da se vratimo u utakmicu, što smo mi odlično iskoristili. Nakon povratka na teren više nam nisu ozbiljno zaprijetili.”

Milan Škoda, čovjek koji je ušao s klupe i zabio nam gol, na istom je tragu kao i njegov vratar.

“Super nam je došao taj prekid, Hrvati su bili šokirani i više se nisu mogli vratiti u utakmicu. Drago mi je da sam zabio gol, a ovaj susret nama je znak da smo dobri. Uvjeren sam u pobjedu protiv Turske.”

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.