Photo: Profimedia

ČELNIK KLUBA BIJESAN ZBOG SITUACIJE S VATRENIM! O njegovim izjava bruji Italija

Autor: Matija Majdak

Inter je na Giuseppe Meazzi odigrao 2:2 protiv Parme, iako su gosti imali 2:0. Domaćinu su bod golovima spasili hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Utakmicu je obilježio i kontroverzan trenutak u kojem je Norbert Balogh povukao Perišića, no sudac je mahnuo rukom i VAR nije intervenirao.

Direktor Nerazzurra Beppe Marotta tvrdi da je morao.




“Naša je dužnost protestirati zbog sudačkih odluka. Ovo je jedino naše mjesto za prosvjede jer nema drugog načina da se naši glasovi čuju”, započeo je Marotta.

“Znamo da VAR najčešće reagira na očite pogreške, ali ovo danas je bio jasan i očit penal. Ili je sudac morao bolje obratiti pozornost ili se morao koristiti VAR.”

“Ako se VAR koristi samo djelomično, to šteti svima i stvara osjećaj nejednakosti. Nakon šest utakmica ispravno je dati ovaj komentar.”




“Svi u nogometu podržavaju tehnologiju koja mora ograničiti pogreške, nitko ne misli da ih može u potpunosti ukloniti. Međutim, kada postoje ovakvi incidenti, treba ih razjesniti i upotrijebiti tehnologiju za njihovu procjenu.”

“Piccinini nam također nije dosudio čisti penal protiv Beneventa. Nisam ovdje da bih se žalio, ovdje sam da bih zatražio poštivanje pravila, jer ispravno je suce prozvati da budu pažljiviji jer se trenere i direktore često poziva da se drže pravila.”

“Želim jasno reći da bi intervenirao i da smo pobijedili, rezultat mi nije alibi.”

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.