Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

ČEKA NAS NOVI ‘SHOW’! Mamić sazvao izvanrednu konferenciju – što pak sada ima za poručiti?

Autor: Bruno Herljević

Mamić će se javnosti obratiti s maksimirskog stadiona, to jest iz dvorane za konferencije.

Dinamov bivši izvršni direktor, a danas, eto, tek savjetnik, Zdravko Mamić, sazvao je izvanrednu medijsku konferenciju. Novi Mamićev ‘Urbi et orbi’ najavljen je za srijedu s početkom u 13 sati. Mamić će se javnosti obratiti s maksimirskog stadiona, to jest iz dvorane za konferencije.

O čemu će točno Mamić ovoga puta govoriti teško je reći, tema ima na pretek. Od sportskih neuspjeha Dinama i reprezentacije, pa sve do, kako on sam kaže, “montiranog procesa”, koji se protiv njega vodi na sudu u Osijeku. Tema može biti i zabrana pristupa sudu koja mu je izrečena zbog ometanja mira u sudnici.

Tema bi mogla biti i ranjavanje koje je preživio nedavno kada je posjetio grob svojeg oca u blizini Tomislavgrada, a prethodno je napadnuti i na Braču kada ga je muškarac šakom u glavu udario, nakon čega je Mamić završio u moru.

Ako je suditi prema svim njegovim ranijim izvanrednim obraćanjima narodu, Mamić će se dotaknuti svih navedenih tema, a nije isključiva opcija da sve započne vađenjem raznoraznih papira i novinskih napisa s početka ovog stoljeća.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.