Budan: Još nam treba dva, tri boda za opstanak

Autor: Totalsport

Mislim da nam nedostaju dva ili tri boda da bismo osigurali opstanak, ovisno o rezultatima drugih momčadi. Važno je ostati koncentriran i ne popuštati, komentirao je Budan, strijelac šest prvenstvenih golova iz ove sezone.

Hrvatski napadač u redovima talijanskog nogometnog prvoligaša Palerma Igor Budan sudjelovao je posljednjih devet minuta u nedjeljnom gostujućem remiju svoje momčadi protiv Cesene (2-2)…

Pet kola prije kraja sezone Palermo tako zauzima 11. mjesto na ligaškoj ljestvici s 41 osvojenim bodom , šest više od 18-plasiranog Leccea u zoni ispadanja.Mislim da nam nedostaju dva ili tri boda da bismo osigurali opstanak, ovisno o rezultatima drugih momčadi. Važno je ostati koncentriran i ne popuštati – komentirao je Budan, strijelac šest prvenstvenih golova iz ove sezone.

– Do kraja sezone Palermu su preostale domaće utakmice protiv Parme, Catanije i Chieva, te gostovanja kod Napolija i Genoe.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.