Brutalno spuštanje na zemlju! Zalutali metak srušio ‘europski’ Dinamo

Autor: G.R.

Dinamo je poražen na gostovanju u Solunu. Domaći PAOK pobijedio je slučajnim pogotkom Ivića na početku drugog poluvremena, no Modri nisu bili ni sjena one momčadi koja je prije dva tjedna pobijedila Villarreal.

Prvo gostovanje u Europa ligi zagrebački Dinamo odraditi će u Grčkoj. Nakon senzacionalne pobjede nad Villarrealom Modri se nadaju osvajanju barem jednog boda protiv PAOK-a.

Saznajte sve rezultate Europa lige!

Vukušić u sudačkoj nadoknadi potopio Anderlecht

Sastavi:

PAOK: Krešić, Boussaidi, Contreras, Cirillo, Sznaucner, Vitolo, Pablo Garcia, El Zhar, Ivić, Vieirinha, Muslimović

Dinamo: Kelava, Vrsaljko Bišćan, Tonel, Cufre, Badelj, Chago, Etto, Sammir, Ibanez, Rukavina

1. POLUVRIJEME:




U 11. minuti Badelj je proigrao Vrsaljka na desnoj strani, a ovaj prebacio na kontra stranu za Ibaneza koji nekontrolirano puca u tribine.

Pola sata igre je za nama, a u Solunu još nema prave prilike. Obje ekipe igraju oprezno, bez prevelikog rizika.

U 40. minuti žuti karton, zbog prekršaja, zaradio je Igor Bišćan. Još uvijek nismo vidjeli pravu priliku.




2. POLUVRIJEME:

U 53. minuti, nakon što je Vitolo igrao rukom, Sammir iz slobodnog udarca prijeti Kešićevoj mreži. Međutim, lopta je dotaknula nekoga u živom zidu i otišla u korner.

GOOOOOOOL, 56. minuta – Garcia je izveo slobodni udarac, lopta je preletjela sve, a Dinamov kapetan Bišćan u potpunosti zaboravio na Ivića koji pogađa za vodstvo domaćina.

U 73. minuti požutio je i drugi Dinamov stoper Tonel

U 76. minuti nakon duge akcije Modrih, lopta dolazi do Sammira na vrh šesnaesterca, ali njegov udarac brani Krešić. Lopta se odbila do Rukavine, ali Dinamov napadač ostao je zatečen pa ništa od novog udarca.

U 89. minuti velika prilika za Dinamo. Vrsaljko je ubacio s desne strane, lopta je preskočila Krešićca, a Bećiraj je glavom vraća do Badelja koji na tri metra od gola ne uspijeva zahvatiti loptu.

Utakmica je završena. Dinamo nije uspio ponoviti dobru igru iz susreta protiv Villarreala.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.