Foto: Tom Dubravec / CROPIX

BRONČANI VATRENI NAPUŠTA HRVATSKU: Odlazi na neočekivanu destinaciju, znaju se detalji posla

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Od sveukupno šest igrača iz SuperSport HNL-a koji su uzeli broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru otišao je za sada Mislav Oršić, ali prema novim informacijama, ligu bi trebao napustiti i Ivica Ivušić koji je tome jako blizu.

Nakon nastavka sezone s Osijekom, Ivušić je već otputovao na liječničke preglede, posljednju formalnost prije nego što potpiše višegodišnji ugovor uz odlične uvjete pišu Sportske novosti.

Riječ o odlasku u ciparski klub Pafos koji ima izrazito bogatog vlasnika s velikim ambicijama. Klub s Drave će uprihoditi dva milijuna eura uz bonuse i postotak od iduće prodaje.

Zanimljiv odabir

Ivušić je u Osijek stigao u ljeto 2018. iz Istre. ,a prethodno je branio za Prato i Olymipacos. Imao je čudan put u karijeri, a ova odluka je sigurno još jedna takva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivica Ivušić (@ivicaivusic1)




Za hrvatsku reprezentaciju je debitirao 2021. te do sada skupio pet nastupa, a posebno dobar bio je protiv Francuske u Ligi nacija prošlog lipnja.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.