BRITANIJU ŠOKIRALA SMRT MLADOG NOGOMETAŠA: Utvrđuje se uzrok smrti

Autor: J.V.H.

Nogometaš engleskog Morecambe Christian Mbulu (23) pronađen je mrtav u svom stanu. Iz policije su naveli da nema sumnjivih okolnosti, ali se čeka obdukcija kako bi bio potvrđen uzrok iznenadne smrti.

Mladi defanzivac u Morecambe je stigao u siječnju i zabilježio je svega tri nastupa u Ligi 2. Prije dolaska u Morecambe igrao je za Millwall, Motherwell i Crewe Alexandriju.

“Christian je bio jako popularan igrač unutar momčadi. Svi u Morecambeu duboko smo ožalošćeni i željeli bismo izraziti najdublju sućut njegovoj obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku”, stoji u priopćenju Morecambea.

Oglasili su se i iz škotskog prvoligaša Motherwella, njegovog bivšeg kluba.




“Šokirala nas je vijest o Christianovoj smrti. Bio je tako prijateljski nastrojen, ugodan mladić, koji je bio voljen na Fir Parku. Naše misli su uz njegovu obitelj u ovim teškim trenucima”, poručio je predsjednik Motherwella Jim McMahon.

KRAJ KARIJERE VELIKOG ZLATANA? Objavljena težina ozljede zadobivene na treningu




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.