Screenshot/ YouTube

BRAZILCI SE POČASTILI ODRESKOM OD 12 TISUĆA KUNA: Favoriti se opustili, uhvatili ih prije Vatrenih

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Cijela Hrvatska, ali i svijet čeka prvi susret četvrtfinala između Hrvatske i Brazila u petak u 16 sati. Susret koji nas ponovno vodi među 4 najbolje ekipe bit će težak jer prema mišljenju raznih stručnjaka Brazil je glavni favorit turnira.

Kao i Vatreni i Brazil je svoju utakmicu osminefinala igrao u ponedjeljak gdje u s 4:1 slavili protiv Južne Koreje. Vrijeme između ta tri dana Brazilci su odlučili ubiti jednom skupom večerom.

U goste im je ponovno došao legendarni Ronaldo i ovaj put s njim otišli na večeru u Dohu.  Posjetili su restoran poznatog kuhara Nusreta Gökcua, poznatog po specifičnom načinu soljenja.

Skupi odrezak

Naravno, račun nije bio kao u studentskoj menzi više je bio kao da su kupili menzu. Naime, brazilske superzvijezde su jeli odrezak prekriven 24-karatnim zlatom koji košta oko 12.500 kn.

 

Igrači su bili oduševljeni, ali ta scena naljutila je njihov narod. ” Dok mnogi Brazilci žive u siromaštvu i neimaštini, oni se razbacuju hranom i bahate se. Gubimo osjećaj za opće dobro. ” rekao je brazilski svećenik za CNN.




” Mislim da u slobodno vrijeme mogu raditi što želim. Kada sam slobodan, pokušavam se odmoriti koliko je to moguće, biti s obitelji, prijateljima i raditi ono što je najbolje za mene. Ne bi nam trebali govoriti što smijemo ili ne smijemo raditi, ali to mogu tražiti od nas na terenu.” vrlo je jasno odgovorio Modrićev suigrač iz Reala, Vinicus Jr.

Ono što je posebno zanimljivo nama je to da su večer prije susreta s Marokom tu jeli i Španjolci koji su sada na godišnjem. Isti ishod želimo i Brazilu.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.