Foto: Damir Krajac/CROPIX

‘BRAVO, TOP POJAČANJE’ Potvrđen povratak velikog talenta, opet će igrati u Hrvatskoj

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Poslije prošlotjedne najave, došla je i potvrda da se Rijeka uoči početka sezone pojačala dovođenjem Alena Halilovića. Riječki klub to je otkrio objavom na Instagramu na kojoj je bijela ‘desetka’, potpisuje je igrač koji se vidi samo s leđa, a u reakcijama na objavu bila je i jedna o tetovažama koje otkrivaju o kome se radi.

S ovim potezom, u Rijeci su najavili ambicije s kojima ulaze u sezonu, ponovno s hrvatskim i europskim izazovima koji ih čekaju. Halilovićev povratak događa se nakon što ga u Hrvatskoj nije bilo od 2014., poslije odlaska iz Dinama u Barcelonu, u kojoj se nije uspio nametnuti. Nakon toga, krenuo je njegov put po stranim klubovima koji se sada zaustavlja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni klub Rijeka (@nk_rijeka)

Dugo tražio svoje mjesto

Danas 26-godišnjak, Halilović je dugo tražio klub u kojem bi se mogao skrasiti. Promjene sredina bile su česte, a s njima, u drugi plan padale su priče o njegovom velikom talentu o kojem se govorilo i pisalo dok je igrački rastao u Dinamu.




Nakon dolaska u Barcelonu, povratnik u Hrvatsku odlazio je na posudbe i mijenjao je klubove, a prije povratka, posljednje dvije postaje bile su u Engleskoj, u drugom razredu tamošnjeg nogometa, u dresu Birmingham Cityja i Readinga.

Želi ‘oživjeti’ karijeru

Dolazak u Rijeku nudi Haliloviću priliku za približavanje nekadašnjim pozicijama. U Hrvatskoj se pamti potencijal koji je pokazivao, a velika očekivanja pokazuje i jedna reakcija u komentarima na objavu riječkog kluba na Instagramu.

‘Bravo, Rijeka, top pojačanje’, stoji u komentaru, a Halilović takav status treba potvrditi u mjesecima koji dolaze.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.